Duurzaam maatwerk voor een gegarandeerd perfect afgewerkt schuin of plat dak

Interesse in onze maatoplossingen voor elk type dak? Contacteer dan gerust Renovatiewerken Zandloper!

0467015369 Contacteer ons

Gegarandeerd vakwerk voor elk dak, hellend of vlak

Een dak moet beschermen tegen vocht, tocht, koude en hitte, en daar moet u ook continu zeker van kunnen zijn. Renovatiewerken Zandloper (Evergem, Oost-Vlaanderen) heeft alle ervaring en vakmanschap in huis voor herstellingen, aanpassingen of afbraak en volledige vernieuwing van platte en schuine daken. Wij voeren dakwerkprojecten uit voor particulieren en (industriële) ondernemingen over heel Vlaanderen.

Onze dakwerken zijn duurzame oplossingen van hoge kwaliteit

Dankzij onze ervaring kunnen we heel wat mogelijke problemen met daken oplossen. Verder breken we een bestaand dak volledig af om een nieuwe dakconstructie te plaatsen. Renovatie, vervanging of reparatie, dakisolatie, pannen of roofing, dakgoten en ander zinkwerk; ons team verzorgt het allemaal op maat voor u. Met onze kennis van dakbedekking, afdichtingsproducten en dakisolatiemateriaal is een duurzame oplossing van kwaliteitsmerken verzekerd. Geen wonder dat we u 10 jaar garantie kunnen bieden!

Een lekkend dak? Totale dakrenovatie? Vraag dan telefonisch of via mail een gratis offerte aan bij de ervaren dakwerkers van Renovatiewerken Zandloper!